Dagboeken van Fans

 

Al vele fangroepen hebben zich gevormd. Zo hebben de ETW-ers zich achter Peter-Paul geschaard en een flink aantal Cissyfans (Da Dreamteam) om Michèle. Ook op de sites van Henk-Jan, Ellen, Vincent en Citta zulen zich fans verzamelen.
Wat er allemaal op die fora gebeurd, is lastig te volgen. Je zou een dagtaak hebben om ze allemaal af te lopen. Maar toch willen we natuurlijk een beetje op de hoogte blijven van het wel en wee bij jullie. Graag zien we dan ook na afloop van iedere etappe hiet een leuk verhaal verschijnen met jullie wederwaardigheden op je eigen forum. Gekke, spannende, verdrietige, hilarische momenten moeten toch opgetekend voor het nageslacht? Stuur jullie epistels naar mollemans@realitynet.nl en het komt helemaal goed.
PPL..fans...met doorgewinterde verslagen...
 • de PPL-fans doen verslag....
  Namens de fans van PPL, bijt team van ETW (Explore the World) de spits af met een dagboek van de laatste 3 dagen voor de daadwerkelijke start.
  De woordvoerdster van dit enthousiaste team is Visjemee.
 • Wat nu?
  .....is het wat bittere 2e deel van hun zoektocht

Lukiam.....impressies!
Het OneMan Team deelt mee.....
 • Alle begin is moeilijk
  Ook het OneMan Team (LC)heeft ons zijn dagboek gestuurd. Hij is een eerstejaars fan, die zich achter HJ heeft geschaard. Hij weet hoe je dagboeken schrijft, door ze persoonlijk aan te spreken, namelijk.
 • Teleurgesteld, de 2e inzending van LC aka OnemanTeam, die duidelijk wat anders had verwacht.( waar kennen we dat toch van)
Dagboeken van de SpeedyHJ-fans