Dagboek van LC

start

Zaterdag 1 November. 17.40
Hallo dagboek

Nou, we zijn weer begonnen, het spits is er af. Ik ben voor de eerste keer gids, dus dit is nog allemaal een beetje spannend/vaag. Gelukig ben ik niet de enige die het allemaal maar vaag vindt, sorry voor de makers van Planet Race maar, WAT MOETEN WIJ ALS GIDSEN NU DOEN!! Zo dat is eruit, al die opgekropte frustratie van de afgelopen 5 uur een 44 minuten zijn eruit. Volgens mij spreek ik niet alleen voor mezelf, ook al ben zit ik in het One-Man team, dat maar uit een man bestaat(ikzelf) maar volgens mij vindt iedereen het erg vaag.

Het eerste CP is al gevonden en mijn favoriet, Henk-Jan, lijkt niet genomineerd te worden om weggestemd te worden. Maar ja, we moeten nog een hele lange week vol met stress, spanning en volgelopen kamers door al het zweet van het zoeken naar het CP. Het One-Man team is er eigenlijk wel gerust op, er zijn nog geen kamers ondergelopen en dat kan betekenen dat het een snelle start wordt. Op het moment dat ik dit schrijf zijn de Avonturiers in het vliegtuig naar het eerste CP, Natal en zit ik hier helemaal alleen, zonder aanspraak op mijn kamertje met een atlas en drinken. Misschien een beetje jammer dat ik in mijn eentje in een team zit maar zo voorkom ik ruzies, ach wat zeur ik nou, ik ga wat Teamleden zoeken en dan denk ik dat ik je morgen weer schrijf.Zaterdag 1 november 2003. 20.00

Jeetje, nog steeds geen hint, oke we zullen maar moeten wachten op de tijd dat de avon(d)turiers aankomen in Natal, maar dat is ongeveer om middernacht of zo. Maar ja, in die tijd heb ik tijd om mijn team even voor te stellen. Dat is dan snel gedaan want ik ben maar in mijn eentje. Ik ben Mark van der Meulen ben 13 jaar en zit in Gym 2 op de Goudse Waarden in Gouda. Mijn bijnaam die over heel het internet bekend staat is LC wat een afkorting is van Little_creep, dit was het wel zo?n beetje, ik ga slapen,

Tot Morgen

Zondag 2 november 2003. 9.17

Hallo Dagboek

Heb jij een beetje talenkennis, wat we zitten in Brazilië... Tenminste, de avon(d)turiers, wij(de gidsen) zitten nog in dit kouwe kikkerlandje terwijl die mazzelpikken van een avonturiers lekker in het warme Brazilië zitten, zijn wij om 9.00 uur alweer op om hun 2de Checkpoint te zoeken en dat valt nog niet mee. Geen hints in onze mailbox, alleen een lullig kaartje van Natal waar niks uit valt op te merken.

Nog steeds weten wij gidsen nog steeds niks wat onze rol nou eigenlijk is. Dat stemmen begrijp ik maar een klein beetje, volgens mij is het de bedoeling dat wij nadat we een checkpoint gevonden hebben, wij stemmen op onze favoriete avonturier. Tenminste, zo denk ik dat het gaat, want nu ik geklikt heb voor het 2de Checkpoint kan ik nog steeds niet stemmen. Zoals ik gisteren al zei: WAT MOETEN WIJ GIDSEN NU EIGENLIJK DOEN.