Tim Immers

De presentator van planetrace

Tim Immers (1971)
Tim Immers krijgt grote bekendheid door zijn rol als Mark de Moor in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarvoor is hij echter al flink met acteerwerk bezig. Zo speelt hij op zeer jonge leeftijd het hoofdpersonage Aras in ?De Garnalenvisser? en doet veel acteerwerk voor tv-commercials.


Presentator
Na met GTST te zijn gestopt, begint hij in ?94 met presenteren. Bij het Muziekprogramma Rabo Top 40 maakt hij wekelijks de hitlijsten bekend, en interviewt artiesten als Elton John, Kylie Minogue, Take that en TLC. Tim is tevens te zien in het Veronica Call-TV programma ?Cracks of Kruks?, en presenteert later grote evenementen als ?Pepsi Pop? in Ahoy en ?De Nationale Vuurwerk Actie? in de Amsterdam ArenA.

Zanger
Buiten zijn acteer- en presenteerkunsten beproeft Tim vanaf 1996 ook zijn zangtalent. Hij brengt met succes verschillende singles uit, waaronder de Henny Vrienten-cover ?Liever dan Lief? en ?Roze Bril? van John Eubank. Deze nummers zijn terug te vinden op zijn album ?1000 Nachten?.

Acteur
Eind 1996 is Tim weer als acteur te bewonderen in Onderweg Naar Morgen, waar hij de rol van Ravi Wertheimer speelt. Dit doet hij tot maart 2000.
Dit jaar is Tim Immers te zien in de telenovelle Bon Bini Beach, als Ed, tegenspeler van Tanja Jess.

Producent
Tim Immers is sinds 2000 eigenaar van het productiebedrijf Tribune A, dat programma?s maakt als ?Where is the Party? '@Cindy's', '@Lunch' en ?Nix in the Fridge? (Yorin). Ook heeft hij zijn eigen managementbureau, Chebang, met onder andere Scott Jameson en Georgina Kwakye.

(bron: www.rtl.nl)


Stem op deze Hunk op tvhunks.nl