zondag 2 november

zondag 2 november

Een dagje geen Pr, kan dat ?
Overdag kan ik niet online zijn, ik vier feest omdat mijn broer(tje) 40 is geworden. Het is beregezellig en mijn gedachten gaan nauwelijks terug naar de PR. Dat komt waarschijnlijk ook omdat er geen computer in het huis is waar ik ben, dus tussendoor even checken hoe het ermee staat is onmogelijk. Maar voor mij wel zo rustig.

Om goed 18.00 uur log ik weer in. Eerst maar eens van alles bijlezen, wat op zich al een heidens karwei is, mede door de onduidelijkheid op de site van planetrace.nl.
Welke hints voor welk CP gebruikt zijn is mij geheel onbekend, wat de oplossingen zijn van de betreffende CP's ontgaat me ook volledig. Gelukkig geeft die-hard Jemo me een uitgebreide update: CP 2 en CP 3 zijn ondertussen gevonden, het wachten is op nadere info van planetrace.nl m.b.t. CP 4.

Ondertussen blijkt uit het planet.org-forum dat de spelregels nog steeds onduidelijk zijn voor een ieder. Gelukkig is er een topic geopend waar iedereen zijn/haar vragen kan stellen en daar wordt volop gebruik van gemaakt. Nu maar hopen dat planetrace.nl snel met duidelijke antwoorden en info komt. De motivatie van tal van fans neemt nu namelijk heel snel af door alle onduidelijkheden en dat is vast niet de bedoeling van planetrace.nl.

Ik besluit om maar eens een rondje langs de verschillende chats te maken in de hoop dat ik zélf wat meer duidelijkheid krijg want eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer.
Het resultaat hiervan vind ik opmerkelijk: sommige fans zoeken zich het leblazerus naar de betekenis van coördinaten die op de kaart blijken te staan (?), andere fans zoeken zich suf waar eventuele hints m.b.t. CP 4 te vinden zijn, weer andere fans praten vol vuur over de slechte uitleg van planetrace.nl en dat er zo weinig aan is voor de fans, vooral in vergelijking met vorig jaar toen alles wél heel duidelijk was.
De dag van morgen

Ik ben volledig de draad kwijt momenteel. Ik weet niet naar wát te zoeken, laat staan wáár ik dat moet zoeken.
Ik zie dat er ondertussen toch nieuwe info over CP 4 op planetrace.nl is gezet. Een aantal fans is druk aan het zoeken. Omdat ik niet weet wat ze zoeken en wat ondertussen al gevonden is besluit ik het planet.org forum maar te vullen met de laatste nieuwtjes van planetrace.nl in de hoop zo voor een ieder enige duidelijkheid te scheppen over de al gevonden CP's en over andere vragen die er leven. Voor mij is dat momenteel de enige manier waarop ik voor mijn gevoel nog enigszins nuttig bezig kan zijn.

Het zoeken laat ik voor vandaag voor gezien.
Laat ik het er maar op houden dat ik vandaag mijn dag niet heb. Maar ook: hopelijk verschaft planetrace.nl snel duidelijkheid over het hoe en wat want zoals het nu is is het allemaal té onduidelijk. Niet voor mij alleen (gelukkig), maar voor velen met mij.
Morgen een nieuwe dag, met nieuwe kansen!