Peter-Paul

Profiel

Naam:Peter-Paul Langeveld
Geboortedatum:15 mei 1973 (30)
Relatie:alleenstaand
Lengte:1.87 m.
Kleur ogen:redelijk fel blauw
Kleur haar:blond
Dat Peter-Paul alles op zijn eigen wijze (of is het eigenwijze?) doet dat mag blijken!! Zijn korte maar krachtige motivatie is daar al een voorbeeldje van.
  Persoonlijke confrontatie en uitdaging.[/list]
  Nou moet je niet denken dat ie verder niks te melden heeft. Integendeel!!! Op ons verzoek keurig netjes een lijstje met vragen te beantwoorden komt zijn zeer aparte persoonsbeschrijving, hier onverkort weergegeven.
  Om hem beter te leren kennen.....
  Mijn naam heb je al. Peter-Paul Langeveld. Ik ben geboren 15 mei 1973 te Prinsenbeek. Ondanks dat dat echt wel Brabant is spreken we hier niet allemaal als een boer hoor......:-)
  Ik ben verliefd op mensen met een persoonlijkheid. Geen specifiek iemand dus en woon daarom ook alleen. Kinderen......niemand doet toch aan sex voor het huwelijk........?
  Ik zie er uit.....nou ja. Redelijk in de lengte met een goed gewicht. 187cm en 100 kg. Hoop dat het geen al te grote belemmering gaat worden voor de reis, maar mijn conditie is prima.
  Ik heb redelijke felle blauwe ogen en blond haar.
  Mijn favoriete eten, is alles wat ik nog niet heb geprobeerd. Spruiten daarentegen waren niet zo?n succes.
  Betreft drank.....wanneer in het weekend of door de week? Denk dat ik daarmee genoeg zeg. In het weekend lust ik wel een wit biertje en door de week drink ik vaak ice tea en melk.
  Ik ben een fanatiek tennisspeler en vind het leuk te skaten op een mooie zondag. (Is een weekend dag, dus gevolgd door een lekker borreltje).
  Mijn favoriete kleur is blauw en het laatste boek waar ik echt van heb genoten is ?heb me lief?.
  Ik houd erg veel van honden, maar ben niet lang genoeg thuis, om er goed voor te kunnen zorgen. Mijn goede kanten.....we zullen zien op televisie.Slechte kanten tevens. Ik denk.........eerst sociaal, en ook ongeduldig....soms te direct. Vandaar dat ik niet kan tegen politiek en dubbele agenda?s, zeg gewoon wat je denkt en alles is bespreekbaar zolang mensen de onderwerpen kunnen beinvloeden. Ik houd bijvoorbeeld niet van mensen die kritisch zijn over het uiterlijk van andere mensen.......ook al zie ik tegenwoordig op tv, dat daar ook iets aan te doen is. Mensen zijn mooi voor wie ze zijn, zolang ze maar eerlijk en oprecht zijn.
  Mijn favoriete uitspraak? ?Er lopen al genoeg normale mensen rond?. Maak van jouw leven een uniek verhaal.
  Vandaar mijn deelname.

  GEWONNEN!!!!!!!

  Eindelijk dan toch, na 5 weken spanning en bikkelen kraait Peter-Paul zijn victorie!!!! Verdiend eindigt hij als eerste en kan beschikken over een dikke pot met geld. Peter-Paul namens Planetrace.org ongelooflijk gefeliciteerd!!!!! ;D ;D ;D