Enquêtes RealityNet en dochters

We willen het nou wel eens weten......!!!!

Al geruime tijd timmert Realitynet.nl behoorlijk aan de weg. Wat ooit begon als WieIsDeMol.com is uitgegroeid naar een plaza van verschillende sites waar nu al weer ruim 4000 leden menig plezierig uurtje door brengen. Verschillende TV programma's hebben we op de voet gevolgd. Expeditie Robinson beet de spits af, maar Planetrace, Idols, Peking express en tenslotte Missie Kilimanjaro volgden in rap tempo.
De crew maar ook niet te vergeten het corps aan actieve leden hebben zich dit seizoen behoorlijk uit de naad gewerkt om dit allemaal te verwezenlijken.
We zitten denk ik wel op de goede weg. Echter zijn we er ons erg van bewust dat er altijd punten zijn die voor verbetering vatbaar zijn. We vullen de sites met allerlei leuke informatie, we modereren het forum en oppen de chat, maar vinden jullie de geboden informatie eigenlijk wel leuk. Missen jullie nog informatie of leuke dingen. Heb je misschien ideeën die waard zijn om in overweging te worden genomen.
Kortom,...de hoogste tijd om de mening te peilen van onze users, zonder wie deze sites dus helemaal nada geen zin hebben!!!! ;)

We vragen je dan ook deze enquete voor ons in te vullen en wel met een grote mate aan zorgvuldigheid. Het helpt ons een nog beter product voor jou te verwezenlijken.
De enquête bestaat uit verschillende delen. Een algemeen deel wat vragen bevat over zaken die voor alle sites gelden. Daarnaast hebben we voor iedere site die op dit moment loopt een deel-enquête gemaakt. Hierin kun je nog een aantal vragen beantwoorden die specifiek gelden voor de betreffende site.
We verzoeken je in ieder geval de algemene enquête in te vullen, maar zouden ook heel erg blij zijn als je de deel-enquêtes wilt beantwoorden.
...ennuh.....alvast bedankt hè,..... ::tandpastasmiley:: ;)


Klik op een logo om te beginnen.

 De algemene enquête

  Peking Express

  Idolsweb

  Missie Kilimanjaro