deel 2 LC

 

Gepaste onvrede..
Zondag 2 november 2003. 15.27

Hehe, eindelijk hebben we dat rot CP gevonden. We wisten wel dat het de VVV was, maar dankzij de verschrikkelijke aardige makers van Planet Race moesten we precies op de C klikken. *zucht* Ik begin me nu wel een beetje heel erg te ergeren aan die gasten van Advance, als ze dit dagboek ooit nog eens zullen lezen, zullen ze misschien merken hoe lastig het is om als gids steeds opnieuw te moeten beginnen

Maandag 3 november 2003. 17.32

Hallo Dagboek

Volgende dag, volgende Checkpoints, volgende Hints. Van de hints zijn we het wel gewend dat ze wat laat zijn, maar van Avonturiers wordt toch wel verwacht dat ze op tijd zijn. Niet dus, we staan nu al 2 uur of zo te wachten totdat ze verder gaan, maar de rivier wil niet. Het water is te druk. Maar mensen van Advance, jullie kunnen toch wel aan ons een hint geven voor het volgende CP? Tot de tijd dat ze die rivier over zijn, liggen wij allang in ons nest.

Weer heeft Advance het voor elkaar om ons te laten wachten. Eerst met de vraag wat wij als gidsen nou eigenlijk moeten doen en nu met de rivier. Oke, ik moet wat minder hard zijn, want het is de speling van de natuur, om het maar erg mooi te zeggen.

Ik kan hier nog uren over praten, maar dan wordt dit dagboek te saai en leest niemand(inclusief ikzelf) het meer.
Dinsdag 4 november 2003. 20.16

Sorry Dagboek,

Sorry?? Ja sorry, ik was van plan om je een dagje niet te schrijven, maar ik moet mijn hart toch even luchten.

Voor de 3de keer in 5 dagen heeft Advance me weer teleurgesteld. Eerst omdat we niet wisten wat we moesten doen, toen ons lang, zonder nieuws laten wachten en nu omdat het Checkpoint gewoonweg op de milimeter moest worden afgemeten. Ik krijg hier helemaal schoon genoeg van. In het begin(vijf dagen geleden) kon ik dit nog accepteren, dat komt wel goed dacht ik. NIET DUS! Na 5 dagen met boze mailtjes naar jou kant moet je toch iets veranderen lijkt me. Nee hoor, Advance lapt dit gewoon allemaal aan haar laars en laat ons weer heel de kaart lekprikken, nadat wij ons helemaal hebben suf zitten prikken, denken zij: Nou, volgens mij hebben we die gidsen wel genoeg gespest, laten we het Checkpoint maar eens op de site zetten. Jeetje, wat kinderachtig. Zoiets doe je op de basisschool, iemand net zo lang plagen en jennen totdat hij boos wordt en ten einde raad is en dan pas stoppen, KOM OP ZEG!

Sorry Dagboek dat ik je dit op jou afreageer, maar soms moet dat he. Heb jij dat ook wel eens? Vast wel.

Ik ga me maar weer eens zitten ergeren aan Advance en misschien schrijf ik je morgen weer
Woensdag 5 november 2003. 17.39

Ha Dagboek

Je zult wel denken, wat is die opeens vrolijk, meestal begint ie met weer een boze opmerking. Ik ben nog steeds ontevreden, maar vandaag heb ik nog geen reden gehad om boos te zijn. Dit komt omdat ik nog niks gedaan heb, en misschien is dat maar beter ook, want dan had je weer al die opgekropte frustratie over je heen moeten laten lopen. Wist je trouwens dat mijn woord van een paar dagen geleden(Avon(d)turiers) al op menigeen forum is aangenomen als een serieus woord. Zo ben je onbekend, en zo beroemd.

Maar weer terug naar de Planet Race. Nog steeds geen hint, dus we kunnen lekker luieren en ik kan even tijd maken om jou te schrijven. Toch jammer dat we mogen luieren, want dat vind ik niet al te eerlijk, MENSEN VAN ADVANCE........... Nee Dagboek, niet wegduiken, ik heb me ingehouden. Goed he van mij?

Ik ga weer stoppen want anders wordt ik toch weer boos en dat wil ik je niet aandoen