Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post  (gelezen 8390 keer)

Offline mapel

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Ach,.. ik ben er nog wel eens hoor!
Lees dit voordat je hier berichten post
« Gepost op: 26-09-2003, 10:29:48 »
Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft planetrace.org een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

 • Op dit forum alleen serieuze planetrace zaken. Een groot aantal bezoekers is vooral geïnteresseerd in discussies over planetrace . Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met de serie. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.
 • Verzin logische titels. Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.
 • Blijf on-topic. Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic
 • Maak niet onnodig nieuwe topics aan. Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten
 • Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen. Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties
 • Respecteer iedereen. Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).
Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
« Laatst bewerkt op: 5-01-2004, 20:27:52 door mapel »
Begrip en respect hebben voor elkaar voorkomt oorlog....

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re:Lees dit voordat je hier berichten post
« Reactie #1 Gepost op: 3-11-2003, 23:14:15 »
Er zijn de laatste tijd wat onduidelijkheden over eventueel (onterecht) verwijderde berichten. Sommigen vragen zich af of er wel kritiek of een negatieve mening geschreven mag worden.

Het beleid is als volgt: Ja, kritiek en negatieve meningen mogen natuurlijk. Kritiek op de serie in dit forum, kritiek op ons in het Feedbackforum.

Wat we niet toestaan is stemmingmakerij of onsportief gedrag. Dit forum is om met elkaar op een leuke manier inhoudelijk te discussiëren over Planet Race en samen naar CP's te zoeken.

Als er gebruikers zijn die hier komen met als enig doel alles wat met de Planet Race te maken heeft, onderuit te moeten halen en er alleen maar op uit zijn een negatieve sfeer neer te zetten, dan zullen we idd berichten verwijderen. De meerderheid van de community is niet gediend van spelbedervers.

De Race is nu begonnen en het wordt drukker op het forum. Om het forum netjes en overzichtelijk te houden, zal er vanaf nu strenger gemodereerd worden.

Offline Malcolm

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re:Lees dit voordat je hier berichten post
« Reactie #2 Gepost op: 14-11-2003, 17:09:24 »
Tip voor iedereen:

Probeer wanneer je een bericht schrijft, iets toe te voegen aan de discussies. Alleen maar roepen "Stem op ...!", "Go go go!", "Geweldig!, "mee eens!" etc. etc., leidt tot alleen maar vervuiling van het forum. Het aantal berichten stijgt explosief en op een gegeven moment is het forum nog nauwelijks bij te houden en wordt het zoeken naar de zinnige opmerkingen tussen al het geroep, geschreeuw  en geblaat. ::)

1000 x roepen dat mensen op jouw favo avonturier moeten stemmen, leidt echt niet tot meer stemmen. Schrijf dan op z'n minst een mooi verhaaltje met argumenten waarom je avonturier een stem verdient. :)